Saturday, August 8, 2009

Pengalaman Setahun


Tup tap, tup tap.. dah setahun 2 bulan aku bekerja di SYABAS KL. Pengalaman setahun di SYABAS membuatkan aku dah bosan bekerja di bidang perkhidmatan. Kita asyik kena jaga pengguna dan amalkan 'customer is right'. Sampai aku dah bosan nak melayan karenah orang yang asyik komplen air tak berkualiti.

Ntahler, sejak aku masuk kerja semula lepas 2 bulan cuti bersalin, aku rasa takde mood nak keja lagi.. rasa macam nak tukar keje ajer... tengok le kalau ada rezeki lain...

Second baby aku pun dah masuk 4 bulan.... Nur Ameera Farhana namanya. Lahir pada 10 April 2009. Semoga kelahiran meera menambahkan keceriaan keluarga kami.

No comments:

There was an error in this gadget

Renungan sejenak

Usaha yang bersungguh-sungguh pasti akan membuahkan kejayaan kecuali dengan takdirNya; yang terselindung seribu satu hikmah disebaliknya.