Monday, January 12, 2015

Dunia persekolahan dah bermula utk anakanda arianna

Smlm tanggal 12 Januari 2015, mula ler dunia sekolah bagi my little princess, yana. Mama risau and cuak gak bila fikir camner ler anak manja mama ni nak gi school. Walaupun dah umur 4 tahun, tp yana ni lain sket dari ameera yg lbh independent n lasak tu. Maybe dgn status anak bongsu tu yg buatkan yana ni manja terlebih....huhu

Dan semalam, Alhamdulillah sgt2 sbb yana rileks jer gi school. Maybe sebab ada kakak ameera teman kot. Cuma, bila habis sekolah, muka yana lesu sangat. Letih sangat kot sbb kena belajar dari kul 8 pg sampai ler 12.30 tengahhari. Ameera macam dia ler...rileks jer, siap boleh lompat2 lagi...hihi.

Hmmm...bila semua anak gi sekolah,  bibik free ler...sempat lg aku tgk bibik layan citer korea pagi semalam. Huhuhu....

There was an error in this gadget

Renungan sejenak

Usaha yang bersungguh-sungguh pasti akan membuahkan kejayaan kecuali dengan takdirNya; yang terselindung seribu satu hikmah disebaliknya.