Wednesday, June 25, 2014

Kitchen cabinet dari Pesona kitchen

Alhamdulillah...pukul 10.30 mlm bertarikh 25.6.2014, kitchen cabinet untuk dapur aku dah siap dipasang sepenuhnya. Sampai ke malam pekerja Pesona Kitchen (PK) buat keje dek nak penuhi request aku utk setel install cabinet ni pd tarikh tu.

Nanti aku cerita detail psl kitchen cabinet ni...(klu rajin le yek.hehe). Jom tgk dulu hasil tangan dari Pesona Kitchen.

Sunday, June 8, 2014

Kesian nana boring keseorangan

Dah seminggu amar dan meera di kampung tokma mereka. Seminggu juga ler nana keseorangan tanpa kawan bergaduh...akhirnya bibik le yang jadi mangsa gaduh nana....
Kelakar lak bila dengar bibik ngadu yang nana asyik gigit dia je sepanjang hari bila aku di ofis. ..maybe nana boring kot...

Sayu gak bila nana tanya bila abang dan kakak nak balik. Nana rindu kat abang dan kakak. ...
hmmm, biarler dia rindu supaya rasa sayang sesama mereka tu makin mekar nanti sebab kita akan lebih hargai benda yang tetiba tiada depan kita. ..kalau ada, asyik gaduh je...

Tapi bila takde abang dan kakak ni, manja sungguh le nana. ..asyik nak berkepit ngan mama je kalau mama ada kat rumah. .huhuhu...

Sabar le nana. ..seminggu lagi, abang dan kakak balik ler..masa tu nanti, gaduhler puas2 yer. ...

There was an error in this gadget

Renungan sejenak

Usaha yang bersungguh-sungguh pasti akan membuahkan kejayaan kecuali dengan takdirNya; yang terselindung seribu satu hikmah disebaliknya.