Wednesday, June 25, 2014

Kitchen cabinet dari Pesona kitchen

Alhamdulillah...pukul 10.30 mlm bertarikh 25.6.2014, kitchen cabinet untuk dapur aku dah siap dipasang sepenuhnya. Sampai ke malam pekerja Pesona Kitchen (PK) buat keje dek nak penuhi request aku utk setel install cabinet ni pd tarikh tu.

Nanti aku cerita detail psl kitchen cabinet ni...(klu rajin le yek.hehe). Jom tgk dulu hasil tangan dari Pesona Kitchen.

8 comments:

Anonymous said...

Amboi, cantiknya dapur. Sy dulu pernah bt kitchen cabinet. Sy bg kontraktor ni buat. Mmg mcm gambar ni. Harga dalam RM5k je siap plumbing bagai. dahla murah, kemas gak kerjanya. Cepat pun cepat. Nama dia Arif 019-334 5398. Kalau nak minta harga try la tny dia.

mamacupie / Fatihah Pauzihal said...

amboi... boleh main berambat kat dapur kali ni. Hehheeh... lepas ni boleh buat open house lagi grand... jangan lupa biskut almondlondon tahun ni. Kak Ah tak order dah tu... tunggu adik iparq wat kelik... ehehhe

AF-aziey said...

Anonymous: harga RM5k tu consider murah tu...utk next projek dekorasi, boleh ler saya minta quotation nanti yek...:)

Anonymous said...

Cantik Dan kemas...berapa kaki ni...Dan harganya...

Aziey AB said...

Anonymous..lupa le berapa kaki..hehe.. tapi cover dry n wet kitchen..kos dlm ~7K included accessories.
Last week, saya ada minta pesona kitchen datang utk betulkan satu pintu kabinet. ALhamdulillah, diorang still bagi free maintenance walaupun dah lebih satu tahun kabinet tu...:) siap diorang ketatkan semua pintu2 kabinet tu..

hazirahs said...

Kemas n cantik kc tu...material apa ye kc tu? 3g glass aluminium ke?

hazirahs said...

Kemas n cantik kc tu...material apa ye kc tu? 3g glass aluminium ke?

Aziey AB said...

Hazirahs, saya guna material biasa jer.. melamine tapi keliling tepi setiap pintu tu guna aluminium.
mmg teringin nak yg 4G, tp budget x cukup..hee

There was an error in this gadget

Renungan sejenak

Usaha yang bersungguh-sungguh pasti akan membuahkan kejayaan kecuali dengan takdirNya; yang terselindung seribu satu hikmah disebaliknya.