Sunday, March 23, 2014

My besday boy..

Alhamdulillah. .23.3.2014, genap 7 tahun dah anakanda amar farouq bernafas di bumi Allah ini...

Sempena cuti sekolah dah mula ni, aku n faiz decide utk bawa anak2 gi jalan-jalan di zoo negara. Kebetulan lak, family cikun n najib join sekali program jln2 ni...budak2 excited le sbb ada geng ..

Balik dr zoo negara, terus bawa besday boy gi kedai basikal sbb dia nak hadiah basikal. Pilih punya pilih, basikal merah jd pilihan...

Lepas maghrib, baru ler sempat potong kek besday. ..

Mama doakan semoga amar farouq menjadi seorang anak yg baik, abang yg bertanggungjawab dan hambanya yang soleh, InsyaAllah. .aminnnn...

1 comment:

mamacupie / Fatihah Pauzihal said...

Hepi besdey abang Amar Farouq. Che Long harap abang Amar dapat menjadi contoh buat adik Mira dan adik Yana. Tolong jangan main game kuat sangat. Nanti che long cubit macam che long cubit abang Chupi! Che long kan garang sebab suka makan garam! hahahha.... (Aziey, bagi Farouq baca ni yer!)

There was an error in this gadget

Renungan sejenak

Usaha yang bersungguh-sungguh pasti akan membuahkan kejayaan kecuali dengan takdirNya; yang terselindung seribu satu hikmah disebaliknya.