Tuesday, December 8, 2015

Tetiba rindu..

Tengah busy buat keje kat ofis, tetiba teringat kat anak teruna. Memang biasa kot kalau mak tetiba teringat kat anak masa tengah sibuk buat keje...tapi, kali ni rasa semacam jer..maybe sebab dah seminggu kot aku dah tak bebel kat amar..hihi..maklumler sekarang ni amar ada kat kelantan.

Dia ikut MIL balik Kelantan pada 1hb yang lepas. Lagipun, cuti sekolah kan..memang dari awal lagi amar request nak balik kelantan sebab nak lepak dgn abg cupie..

Hmm...kalau amar ada, rumah sentiasa meriah sebab amar ni kuat mengusik adik-adik gak.. bila dia takde ni, yana dan meera pun sunyi sebab tak cukup kuorum nak bergaduh..huhu


Bila rindu ni, mula le nak belek balik gambar2 yang ada dalam hp.. macam poyo je kan..hihi..


Amar masa baby..


Umur 2 tahun..tembam masa ni..

Dengan abang sepupu kesayangannya, cupie..a.k.a idola kesayangan. kuat betul chemistry diorang berdua ni walaupun jarak umur diorang dekat 5 tahun gak. 
kalau berjumpa, memang berkepit je ler 24 jam..

Gaya seorang abang..dah jadi anak teruna..

Seorang abang yang penyayang. tapi, kuat mengusik gak ni... 

Sedih gak aku bila meera and yana dok tanya bila abang nak balik. bukan mama je rindu, adik2 pun rindu kat abang..hmmm..... 



2 comments:

Qmar said...

rindu nak jumpa bdk 3 org nie kak...kejap jer besar...dr jumpa zmn mira kecik...smpai dah bsr...dr zmn yana kecik...hahah...suka tgk muka yannnaaa...comelllll...hehehe

Aziey AB said...

Qmar, meh le jalan2 ke rumah...lepak sambil borak2..:)

There was an error in this gadget

Renungan sejenak

Usaha yang bersungguh-sungguh pasti akan membuahkan kejayaan kecuali dengan takdirNya; yang terselindung seribu satu hikmah disebaliknya.