Wednesday, March 6, 2019

Hectic life

Hectic... @kalut

Maybe word KALUT tu sesuai kot untuk describe life aku sekarang ni. Pegi keje matahari tak keluar lagi, keluar ofis matahari dah takde pun.. yang ada bulan je..

Nak sesal pun tak leh sebab laluan ni yang aku pilih.. so, Redha jelah..

Anyway, dalam kekalutan ni, banyak perkara yang aku belajar.. improve my leadership skill, management skill, technical knowledge and macam-macam ler.. apapun, I love my Work.


Selalunya ambil gambar site je. so, xde le nampak gambar aku kat site. Ni antara skop keje aku, site inspection untuk new development... panas litlit weh.. memang hitam le.. huhu

1 comment:

Riyan Laiyan said...

Assalamualaikum..
Salam ukwah dari saya untuk anda..
saya sudah follow anda

Jom follow blog https://www.iyaseo.id/

Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
Komen yang baik2 sahaja ye..
Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..

Terima kasih sekali lagi..ya

Renungan sejenak

Usaha yang bersungguh-sungguh pasti akan membuahkan kejayaan kecuali dengan takdirNya; yang terselindung seribu satu hikmah disebaliknya.