Sunday, April 20, 2008

Besday my hubby...

Selamat hari jadi abang......


17 April, genap umur faiz 28 tahun.... kitorang buat jamuan sket ... lagipun, aku dah janji ngan bebudak lab utk belanja diorang makan bila master aku dah settle ... so, kira jamuan 2 dlm 1 le, hehe... jimat sket...


menu simple jer,...ada nasi ayam, bihun goreng, buah, soseh, nugget, kek, air oren... (macam dlm gambar)...



aku panggil tak ramai pun, dlm ~20 orang je...
kawan-kawan satu lab ngan aku jer...
kalau nak panggil kawan faiz, ramai sangat le plak..


Lagipun, ni last time cma nak makan bihun goreng aku before dia fly to london... aku pun pelik, nape ler dia suka sangat makan bihun goreng aku... aku rasa biasa jer...


Amar lak, ... suka sangat tengok org ramai kat rumah... mula-mula dia macam pelik sebab selalunya dia ngan mama dan bibik je kalau faiz belum balik,.... pastu dia asyik kacau orang makan jer... pening bibik jaga dia...


faiz macam penat je sampai rumah, tapi, dia terpaksa gak layan orang... sian aku tengok... habis je jamuan, terus dia naik tidur sebab kul 5 pagi esok dia nak fly pegi chiang mai.... Mujur ada bibik tolong aku kemas rumah...


hopefully, dengan umur yang makin tua ni, faiz makin berjaya dalam mengejar impian... aku, sebagai isteri sentiasa doakan yang terbaik utknya.... semoga hidup kami sekeluarga dirahmatiNya.....






No comments:

There was an error in this gadget

Renungan sejenak

Usaha yang bersungguh-sungguh pasti akan membuahkan kejayaan kecuali dengan takdirNya; yang terselindung seribu satu hikmah disebaliknya.