Friday, July 18, 2008

Kehidupan yang makin mencabar...

Dah hampir dua bulan aku keje kat SYABAS... Alhamdulillah, aku dah boleh adapt dengan tekanan keje dan kesibukan harian..
Cuma, aku tak sabar nak pindah ofis ke sungai besi, at least dekat sket dengan rumah aku kat bangi ni...dengar-dengar cite, kitorang pindah lepas raya ni...lambat lagi ler....
Keje kat Bangsar ni, asyik kena face dengan traffic jam je...sampai tekanan darah pun asyik naik gak...
Rindu aku dengan environment keje kat UKM dulu, rileks, jalan pun lengang, pressure pun sket jer..hmmm, nak buat camner, aku yang cari penyakit nak tukar tempat keje..
Faiz cakap yang aku makin kasar sejak keja kat SYABAS ni... aku tersenyum jer... maklumler kat ofis aku, bahagian teknikal, semua lelaki, manager punya PA je perempuan... so, bila aku masuk bahagian teknikal, terpaksaler bekerja dengan lelaki...so, makin kasar le aku... hmmm..ntahler..

No comments:

There was an error in this gadget

Renungan sejenak

Usaha yang bersungguh-sungguh pasti akan membuahkan kejayaan kecuali dengan takdirNya; yang terselindung seribu satu hikmah disebaliknya.