Sunday, October 26, 2008

Second baby..

Bulan puasa lepas, aku rasa asyik tak sihat jer... kat ofis pun, asyik nak marah jer.. bila aku pegi check, rupa-rupanya aku mengandung....

hmm...dalam gembira, aku rasa risau gak..mampu ke aku mengandung dalam keadaan kerja yang pressure ni? Husband aku bagi sokongan agar aku kuat tempuhi hari-hari yang bakal mendatang... nampaknya bulan 5 tahun depan, amar farouq akan jadi abang....

Semoga Allah memberi aku kekuatan untuk hadapi dugaan kali ini...

No comments:

There was an error in this gadget

Renungan sejenak

Usaha yang bersungguh-sungguh pasti akan membuahkan kejayaan kecuali dengan takdirNya; yang terselindung seribu satu hikmah disebaliknya.