Tuesday, May 6, 2008

Amar dah jalan....


Last week, waktu aku tengah khusyuk tengok cite CSI, tetiba Bibik jerit. Rupa-rupanya bibik terkejut tgk amar bangun sendiri dan melangkah. Terkedu aku, amar dah mula jalan!!!

Seronoknye sebab aku dapat tgk first step dia... hehe... rugi faiz sbb takde masa tu....
Sekarang ni, amar makin aktif belajar jalan... tapi, dia tak confident.... masih terhuyung-hayang.. macam orang mabuk aku tengok..kehkehkeh... Hopefully, by next week, dia boleh jalan sendiri tanpa bibik follow...
Gambar ni di ambil masa besday amar yang lepas (23/3/08).



No comments:

There was an error in this gadget

Renungan sejenak

Usaha yang bersungguh-sungguh pasti akan membuahkan kejayaan kecuali dengan takdirNya; yang terselindung seribu satu hikmah disebaliknya.