Sunday, December 30, 2012

Lagi-lagi Alamanda..

Hehe..macam biasaler, dah basi event tu, baru aku ada masa nak post dlm blog ni... event jalan-jalan di Alamanda ni happened on last 23.12.12 (sunday). Aku pun dah lupa nak post, tapi masa belek2 kamera, baru perasan ada gambar. so, ada peluang depan laptop ni hari ni (29.12.12)..aku terus le masukkan dlm blog ni, tapi tak tahu le bila akan dipost utk publish..haha..

Dek kerana si Abah teringin nak tengok movie The Hobbit: An unexpected journey, so aku pun booking tiket melalui online...

So, lepas hantar cousin husband ke Terminal Bersepadu Selatan (TBS), kitorang terus bergerak ke Alamanda. Sebelum masuk panggung, sempat le snap a few pictures kat ruang legar GSC..




Susahnye nak minta diorang bertiga ni berposing... macam-macam aksi yang keluar...Si kecik Yana pun dah ikut perangai lasak abang dan kakaknya...

Mama dah posing, tapi anak-anak still ngan aksi tersendiri..

Abah pun nak posing gak dgn anak-anaknya..

Meera rasa dia comel bila ada bunga terselit kat tepi telinga...comel ke? hehe

Baru mama dan abah nak posing bersama, si kecik Yana dah datang mengacau...aduhh!!!!!

2 comments:

mamacupie / Fatihah Pauzihal said...

Apasal Farouq ni asyik masham jer? Mira memang comel dan Mira selalu jadi buah hati Che Long walaupun Che Long sering marah-marah sayang kat Mira! eheheh

AF-aziey said...

Biasaler..masam sebab Mama n Abah tak ikut cakap dia nak main game dulu... Mmg sebijik macam perangai abang sepupu dia...hikhik..

There was an error in this gadget

Renungan sejenak

Usaha yang bersungguh-sungguh pasti akan membuahkan kejayaan kecuali dengan takdirNya; yang terselindung seribu satu hikmah disebaliknya.