Saturday, December 28, 2013

Rasa makin tua ler....

Bila start htr anak pegi sekolah rendah, terasa diri macam dah tua jer...huhuhu..mcm x percaya yg anak teruna aku ni dah besar. Terasa mcm baru je aku bersalinkan dia...

Tahun 2014 ni, amar dah masuk tahun 1... jd hr ni, ada sesi suai kenal bagi student tahun 1 dan sesi taklimat utk parents .

Mama doakan semoga amar farouq jd pelajar yg bagus dan berjaya capai apa yg diimpi..mama cuma nak yg terbaik buat anak2...:) 

No comments:

There was an error in this gadget

Renungan sejenak

Usaha yang bersungguh-sungguh pasti akan membuahkan kejayaan kecuali dengan takdirNya; yang terselindung seribu satu hikmah disebaliknya.